Kitteninfo

Heaven met de spiegel

Kitten info

Hier onder volgt een verslag van wat u kunt verwachten als u bij ons een kitten wilt kopen.

 

Als de kittens geboren zijn mogen ze na 4 tot 5 weken visite.

We houden de website heel goed bij met nieuwe foto’s dus als een kitten u aanspreekt kunt u altijd een optie nemen op een kitten. De optie blijft dan voor een week staan en als u daarna besluit het toch niet te nemen gaat de optie eraf en kan een ander het kopen.

Als u komt kijken en u heeft een kitten dat u heel graag wil, dan vragen wij een aanbetaling voor onze en uw zekerheid. Het is namelijk vaak gebeurt dat een fokker een kitten vasthoudt voor een nieuwe eigenaar en dat die dan toch niet komt opdagen dus daarom een aanbetalingt. (mocht u om wat voor reden dan ook besluiten na de aanbetaling van de koop af te zien dan krijgt u niet de aanbetaling terug vanwege de gemaakte kosten en/of de te maken kosten, dit geldt niet als de cattery van de verkoop afziet)

Ze worden met 9 en 12 weken geënt en krijgen  een paspoort. Vanaf de geboorte worden ze heel goed gesocialiseerd met mensen ,kinderen  zodat ze in principe overal geplaatst kunnen worden.

Als ze naar hun nieuwe huisje gaan zijn ze kattenbakzindelijk en eten harde brokjes en natvoer voor kittens.

Ook krijgt het kitten een leuk pakketje mee met wat dingetjes en een contract, Dat contract mag u als u op visite komt natuurlijk lezen want het gaat over het kitten en er staan geen vreemde beperkingen voor u in. Als u het kitten komt halen is het 14 weken oud en dan betaald u het resterende bedrag en krijgt u ook de stamboom en eigendomsbewijs en natuurlijk het paspoort.

Onze kittens kosten € 800.00

 Voor fokkers hanteren wij een andere prijs.

Als u nog vragen heeft stelt u ze gewoon via het contact formulier van deze site,en ik zal proberen al u vragen te beantwoorden.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marga de Jaeger-de Dobbelaere | Antwoord 17.12.2018 15:37

MOOIE SITE EN MOOIE POEZEN WIJ ZOEKEN EE MAINCOON KITTEN OVER EEN TIJDJE OMDAT ONZE POES PAS IS OVERLEDEN EN DAT MOET EERST EEN PLAATSJE KRIJGEN

Hanneke Roelofs | Antwoord 17.02.2014 18:40

Hallo,

Mag ik vragen wat u voor deze mooie kittens vraagt?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.12 | 15:37

MOOIE SITE EN MOOIE POEZEN WIJ ZOEKEN EE MAINCOON KITTEN OVER EEN TIJDJE OMDAT ONZE POES PAS IS OVERLEDEN EN DAT MOET EERST EEN PLAATSJE KRIJGEN

...
24.03 | 20:20

<3 <3 <3 voor Puck!!

...
17.02 | 18:40

Hallo,

Mag ik vragen wat u voor deze mooie kittens vraagt?

...
30.12 | 23:26

Poepie stitchie👻😁💕

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE